Vår flyttfirma levererar flyttjänster i hela Sverige med Göteborg som bas
  • Cityflytt | Slottsskogsgatan 42, 414 53 Göteborg | Telefon: 031-80 00 80

Magasinering i Göteborg

Vi erbjuder prisvärd magasinering i säkra lokaler

Ring 031 - 80 00 80 Våra flyttpaket

Låt oss sköta magasineringen

I samband med en flytt uppstår ofta ett behov av magasinering. Vi kan erbjuda en prisvärd tjänst som gör att du tryggt kan förvara inventarier, möbler eller hela bohaget. Vårt magasin är beläget i Göteborg, men vi har inga problem med att flytta saker från andra orter.

Trygg förvaring i larmade lokaler

Säkerheten är viktig och på Cityflytt använder vi oss av larmade utrymmen som övervakas av vaktbolag. Dessutom ingår en grundförsäkring som gör att du alltid kan känna dig trygg när du magasinerar hos oss. Oavsett vad du väljer att förvara kommer det vara skyddat mot insyn och damm, samt våra rutiner, specialdesignade förvaringsboxar och märkningssystem gör att det alltid är ordning och reda i magasinet. Det finns ingen risk att någonting blandas ihop eller kommer bort. Lokalerna är uppvärmda för att känsliga inventarier och möbler inte ska riskera att ta skada.

Betala inte för mer än nödvändigt

Med vår lösning kan du välja mellan olika storlekar. På förhand är det ofta svårt att veta exakt hur mycket utrymme man behöver, men vi brukar kunna ge viss vägledning tack vare vår långa erfarenhet av magasinering. Du har möjlighet att spara pengar när du enbart betalar för den storlek som du faktiskt behöver. Särskilt stor blir skillnaden om tanken är mer långvarig förvaring.

Flyttlådor som syns under en magasinering i ett lager

Vi ger flytthjälp till och från magasinet

Cityflytt hjälper dig att flytta ditt bohag till magasinet och i ett senare skede ut till din nya bostad - allt för att det ska bli så enkelt och smidigt som möjligt för dig som kund. Vår personal är erfaren och följer våra rutiner som säkerställer att lastningen alltid sker på ett effektivt och säkert sätt. Skulle du behöva komma åt någonting under magasinerings-perioden, så är det bara att höra av dig till oss för att boka en tid. Kontakta oss för en gratis offert eller om du har ytterligare frågor om tjänsten.

Vi följer alla grundläggande krav för flyttbranschen

Bohag 2010

Bohag 2010 – Allmänna flyttbestämmelser för konsument

Vi följer de allmänna flyttbestämmelserna för konsumenter.

Kontor 2003

Kontor 2003 – Allmänna bestämmelser för flyttning av kontorsinventarier

Vi följer de allmänna bestämmelserna för flyttning av kontorsinventarier.

Yrkestrafiktillstånd

Kraven för yrkestrafiktillstånd

Vi följer kraven för yrkestrafiktillstånd.

Information om RUT

Skatteverket Rutavdrag

Bohagsflytt och flyttstäd är sedan hösten 2016 en av de hushållsnära tjänster som omfattas av RUT. Rutavdraget är ett skatteavdrag som du kan läsa mer om på skatteverkets sida.