Flyttfirma Stockholm

Välkommen till Cityflytt, bäst flyttfirma Stockholm har att erbjuda! Vi är experter på flytt i Stockholm och erbjuder professionell flyttservice för både privatpersoner och företag. Vi tar hand om hela processen, från att packa dina saker till att transportera och magasinera dem om det behövs. Med lång erfarenhet och nöjda kunder kan du känna dig trygg när du anlitar oss för din flytt.

Din lokala flyttfirma

Cityflytt är din dedikerade flyttfirma i Stockholm som erbjuder en heltäckande lösning för alla dina flyttbehov. Med över tio års erfarenhet inom branschen har vi etablerat oss som en pålitlig partner för både privatpersoner och företag som ska flytta inom, till eller från Stockholm.

Vi förstår att en flytt kan vara en stressig händelse, men med vårt professionella och väldigt trevliga team vid din sida kan du känna dig trygg med att din flytt kommer att gå både smidigt och effektivt.

För en bekymmersfri flyttupplevelse

Att anlita en flyttfirma i Stockholm är ett klokt beslut för att säkerställa en problemfri flyttning. Med våra skickliga flyttexperter vid rodret kan du luta dig tillbaka och fokusera på andra viktiga aspekter av din flytt medan vi tar hand om allt det praktiska. Oavsett om du behöver flytta en lägenhet, villa eller kontor, kan du lita på oss för att leverera en smidig och stressfri flyttupplevelse.

Rut avdrag

Vi förstår vikten av att hålla kostnaderna nere och därför erbjuder vi rut avdrag för våra kunder i Stockholm. Med rut avdraget kan du dra av hälften av arbetskostnaden för hushållsnära tjänster, inklusive flytthjälp. Detta innebär att du kan spara pengar samtidigt som du får professionell hjälp med din flytt. Låt oss hjälpa dig att dra nytta av rut avdraget och göra din flytt ännu mer kostnadseffektiv.

Bra pris

Vi förstår vikten av att hålla sig inom budgeten när man planerar en flytt, och därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser för alla våra kunder i Stockholm. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder den bästa möjliga valuta för pengarna och en stressfri flyttupplevelse till ett bra pris.

Behöver du flytthjälp - Stockholm? CityFlytt är din flyttfirma - Stockholm.

Varför välja Cityflytt för din flytt i Stockholm?

Erfarenhet och expertis

Med över tio års erfarenhet inom branschen har vårt team av flyttexperter den kunskap och expertis som krävs för att utföra en smidig och effektiv flyttning.

Vi har hanterat både små och stora flyttar och kan garantera en smidig och problemfri flyttupplevelse varje gång. Vår erfarenhet och expertis sätter oss isär från många andra flyttfirmor och gör oss till det självklara valet för din nästa flytt.

Din helhetslösning

Vi erbjuder en heltäckande lösning för alla dina flyttbehov i Stockholm. Vårt utbud inkluderar bohagsflytt, kontorsflytt, långdistansflytt samt tilläggstjänster som magasinering och flyttstädning. Oavsett vad din flytt kräver kan du lita på oss för att leverera en skräddarsydd och professionell lösning som passar dina behov och budget.

Professionell service

Vi tar stolthet i att erbjuda professionell service till varje kund. Oavsett storlek eller omfattning av din flytt kan du förvänta dig en förstklassig service från vårt trevliga och kunniga team.

Rut avdrag

Vi erbjuder rut avdrag för våra kunder i Stockholm, vilket ger dig möjlighet att spara pengar på din flytt och göra den ännu mer kostnadseffektiv.

Bra prisgaranti

Med vår fasta prisgaranti kan du känna dig trygg med att du får ett konkurrenskraftigt pris och inga dolda kostnader längs vägen.

Kundnöjdhet

Vi strävar alltid efter att sätta kunden i centrum och garantera deras fulla tillfredsställelse. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och göra din flyttupplevelse så smidig och bekymmersfri som möjligt. Med vårt personliga bemötande och dedikerade service är vi övertygade om att du kommer att bli en nöjd och återkommande kund hos oss.

Flyttpaket med bra pris

Om du behöver flytthjälp erbjuder vi färdigpaketerade flyttpaket till konkurrenskraftiga priser. Betala endast för den hjälp du behöver! Om du inte hittar ett paket som passar, begär då en offert via knappen nedan.
Flyttpaket

Flytt SMALL

2000 kr *Fram-/hemkörning dras från paketet
*Priset är ink moms & efter rut
 • 2 flyttpersonal
 • 2 timmar flyttid
 • Lastbil

Flytt MEDIUM

3000 kr *Fram-/hemkörning dras från paketet
*Priset är ink moms & efter rut
 • 2 flyttpersonal
 • 3 timmar flyttid
 • Lastbil

Flytt LARGE

6500 kr *Fram-/hemkörning dras från paketet
*Priset är ink moms & efter rut
 • 2 flyttpersonal
 • 6 timmar flyttid
 • Lastbil

Flytt XL

8500 kr *Fram-/hemkörning dras från paketet
*Priset är ink moms & efter rut
 • 2 flyttpersonal
 • 8 timmar flyttid
 • Lastbil

Det går också bra att boka flytthjälp på löpande timme, kontakta oss för mer information!

För snabbast flyttoffert

Ring: 031-271640 för offertförslag direkt

Hur fungerar vår flyttservice i Stockholm?

När du väljer Cityflytt för din flytt i Stockholm kan du förvänta dig en smidig och stressfri flyttupplevelse från början till slut. Här är en översikt över hur vår flyttservice fungerar:

 • Kostnadsfri offert: Kontakta oss för en kostnadsfri offert och berätta för oss om dina flyttbehov och önskemål.

 • Planering och förberedelse: Vårt team av flyttexperter kommer att arbeta med dig för att planera och förbereda för din flytt, inklusive att fastställa rätt storlek på fordonet och planera den optimala rutten.

 • Packning och hantering: Vi erbjuder även packningstjänster för att göra din flytt ännu smidigare. Vårt team kommer att hantera all packning och säkerställa att dina tillhörigheter transporteras säkert till din nya plats.

 • Transport och leverans: Vi kommer att transportera dina tillhörigheter till din nya plats med vår moderna och välutrustade flyttfordon.

 • Uppackning och montering: Vid ankomsten till din nya plats kommer vårt team att hjälpa dig med uppackning och montering av dina möbler och andra tillhörigheter.

 • Kundnöjdhet: Vi strävar efter att säkerställa att varje kund är helt nöjd med vår service och att deras flyttupplevelse är så smidig och stressfri som möjligt.

Flyttlådor som blivit placerade på golvet av Cityflytt flyttfirma i Stockholm - vi är verksamma i hela Stockholm

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig med alla dina flyttbehov i Stockholm. Vi ser fram emot att göra din flyttupplevelse till en positiv och minnesvärd erfarenhet. Välj Cityflytt för en bekymmersfri och professionell flyttservice i huvudstaden!

Läs våra packråd inför din flytt

Följ våra packråd för att förbereda dig inför din flytt. Lär dig hur du undviker vanliga misstag och få tips om hur du packar kartonger på bästa sätt för att skydda dina saker.
Tveka inte att ställa frågor, och kom ihåg att packningen ofta tar längre tid än vad man tror.
Läs våra packtips

Information om RUT-avdraget

skatteverket rut avdrag
Sedan 2016 omfattas bohagsflytt och flyttstädning av RUT-avdraget för hushållsnära tjänster. För att kunna ta del av skatteavdraget måste man vara bosatt i Sverige eller betala skatt för minst 90% av sin totala inkomst i Sverige.
Den som ansöker behöver även ha fyllt 18 år innan beskattningsårets utgång. En annan förutsättning är att flytten utförs i sökandens bostad.
Läs mer på skatteverket.se

Vanliga frågor och svar

Priset för att anlita en flyttfirma i Göteborg varierar beroende på flera faktorer, inklusive storleken på ditt bohag, avståndet mellan de två platserna och eventuella extra tjänster du kan behöva, såsom packning eller flyttstädning. Bokar du till fast pris får du ett pris som kanske skiljer sig från priset ifall du betalar per timme. För en mer exakt prisuppskattning rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Det är bäst att boka en flyttfirma i Stockholm så snart du vet ditt flyttdatum, särskilt om du planerar att flytta under en populär tid på året eller om du behöver flytta en helg. Generellt sett rekommenderar vi att du bokar din flyttfirma minst några veckor i förväg för att säkerställa tillgänglighet och undvika stressiga situationer. Ibland kan man fler tillhörigheter än vad man tror, därför är det viktigt att börja packa i god tid inför flytten.

Det är rekommenderat att boka en flyttfirma så snart som möjligt för att säkerställa att de är tillgängliga på önskat flyttdatum. Generellt sett bör du kontakta flyttfirman minst en månad i förväg, särskilt om du planerar att flytta under en högsäsong, som sommarmånaderna eller kring månadsskiftet. Om du har en mer flexibel tidsplan kan du eventuellt boka med kortare varsel, men det är alltid bäst att ge så mycket förvarning som möjligt för att undvika stress och eventuella problem.

Flyttlådor som blivit placerade utanför en villa av Cityflytt flyttfirma i Göteborg

Flyttfirman som följer de höga kraven inom flyttbranschen

Bohag 2010 - Sveriges Åkeriföretag

Bohag 2010

Vi följer de allmänna flyttbestämmelserna för konsumenter.

Kontor 20023 - Svenska Åkeriförbundet

Kontor 2003

Vi följer de allmänna bestämmelserna för flyttning av kontorsinventarier.

Yrkestrafiktillstånd - Transportstyrelsen

Yrkestrafiktillstånd

Vi uppfyller kraven för yrkestrafiktillstånd.

Cityflytt Logo

Behöver du hjälp?
Du kan alltid ringa oss på 031-271640

Mån-fre: 08.00–18.00 | Lör–sön: 10.00–15.00