Långdistansflytt Stockholm – Göteborg

Vi hjälper även till med utlandsflytt, anlita oss idag!

Vi flyttar till alla städer

Har du tänkt flytta en längre sträcka inom Sverige eller rentav utomlands? Vår flyttfirma kan hjälpa dig, oavsett hur dina planer ser ut. Med vår tjänst blir det enkelt att genomföra en långdistansflytt och vi ser till att du slipper allt krångel.

Många av våra kunder flyttar mellan storstäder som Göteborg, Malmö och Stockholm. När din långdistansflytt följer en vanlig flyttsträcka finns ofta möjlighet att erbjuda samkörning. Då brukar det gå att pressa ned priset.

Givetvis flyttar vi även till alla andra städer i vårt avlånga land. Målet är alltid att hålla nere kostnaden, samtidigt som vi ser till att transporten sker på ett effektivt och säkert sätt. När du använder dig av Cityflytt kan du känna dig trygg. Vi är försäkrade och har lång erfarenhet av framgångsrika långdistansflyttar. Inte sällan kan vi komma med tips och råd under planeringen som underlättar flytten ytterligare. Om du har särskilda önskemål, så brukar vi kunna göra anpassningar.

Lastbil som gör en långdistansflytt mellan Stockholm och Göteborg

Flytta utomlands?

När flyttlasset bär iväg utanför Sveriges gränser uppstår flera nya utmaningar. Det kan finnas tullkrav och krav på exportpackning och emballering. På det området kan vi hjälpa dig med plast och emballage. Att allt gods är rätt packat är också avgörande för att det som flyttas ska vara skyddat mot vädrets makter under en längre transport. Med vår erfarenhet ser vi till att flytten går smidigt och om det mot förmodan uppstår ett problem, är sannolikheten stor att vi vet hur det kan lösas på bästa sätt.

Kontakta oss om du är i behov av en långdistansflytt. Vi kan ge vägledning och erbjuda ett kostnadsfritt prisförslag. Aldrig tidigare har det varit så enkelt att flytta långt och vi ser till att allting kommer fram tryggt och säkert.

Cityflytt Logo

Behöver du hjälp?
Du kan alltid ringa oss på 031-271640

Mån-fre: 08.00–18.00 | Lör–sön: 10.00–15.00