Tunga lyft/pianoflytt i Göteborg

Har du en tung flygel som behöver flyttas? Vi hjälper dig!

Har du en tung flygel som behöver flyttas?

Ibland uppstår behovet att flytta tungt gods som pianon, flyglar, kassaskåp, maskiner och dylikt. Tunga lyft är svåra att klara på egen hand, eftersom det måste göras på ett säkert sätt för att inte riskera skador på antingen godset eller de som agerar som bärare. 

Cityflytt har lång erfarenhet av tunga lyft och har både den personal och den utrustning som krävs för att arbetet ska gå smidigt, även när det handlar om många trappor och riktigt otympliga saker som ska transporteras.

Priser Pianoflytt/Tunga lyft

Nedan ser du våra priser för pianoflytt samt tunga lyft.

Pianoflytt från: 1500 kr
Tunga lyft från: 1500 kr

Ett svart piano inför en pianoflytt

Vi klarar alla typer av pianoflyttar

Genom åren har vår flyttfirma byggt upp rutiner som gör att vi kan hantera i princip vilken form av pianoflytt eller tungt lyft som helst. Kombinationen av muskelkraft, rätt teknik och rätt utrustning (bland annat bärselar), gör att flytten sker utan skador på vare sig det som flyttas eller på golv/inredning. När du anlitar oss slipper du ta risken att drabbas av dyra reparationer eller ryggskott.

Våra flyttgubbar har varit med länge i branschen och vet exakt hur saker och ting ska transporteras på bästa sätt.

Kontakta oss när något tungt ska flyttas

Vi är ett tryggt val för flytt av tungt gods. Det finns ingen anledning att ta några risker när vi kan sköta arbetet tryggt och säkert. Skulle till exempel ett piano eller en flygel tappas i golvet, innebär det ofta dyra kostnader. Att slå i dyrbara möbler eller att på annat sätt skada inredningen ger också väldigt negativa konsekvenser. 

Hos Cityflytt erbjuder vi en prisvärd lösning som gör att du kan slappna av och luta dig tillbaka medan arbetet utförs enligt beprövade metoder. Utnyttja vår tjänst när du vill att en expert på området ska ge dig en skadefri flytt till ett förmånligt pris.

Cityflytt Logo
Behöver du hjälp?
Du kan alltid ringa oss på 031-271640

Mån-fre: 08.00–18.00 | Lör–sön: 10.00–15.00