Tunga lyft och pianoflytt Göteborg

Har du en tung flygel som behöver flyttas? Vi hjälper dig!

Behöver du hjälp med en tung piaonoflytt i Göteborg?

Ibland uppstår behovet att flytta tungt gods som pianon, flyglar, kassaskåp, maskiner och dylikt. Tunga lyft är svåra att klara på egen hand, eftersom det måste göras på ett säkert sätt för att inte riskera skador på antingen godset eller de som agerar som bärare. 

Cityflytt har lång erfarenhet av pianoflyttar i Göteborg och andra tunga lyft. Vi har både den personal och den utrustning som krävs för att arbetet ska gå smidigt, även när det handlar om många trappor och riktigt otympliga saker som ska transporteras. Cityflytt i Göteborg är experter på att flytta pianon, flyglar och andra tunga lyft. Vi har genomfört mängder med pianoflyttar och har rätt utrustning. 

Priser tunga lyft och pianoflytt Göteborg

Nedan ser du våra priser för en pianoflytt i Göteborg samt tunga lyft. Vi har marknadens bästa priser på pianoflytt i Göteborg. 

Pianoflytt från: 1500 kr
Tunga lyft från: 1500 kr

Ett svart piano inför en pianoflytt

Vi klarar alla typer av pianoflyttar i Göteborg med omnejd

Genom åren har vår flyttfirma i Göteborg byggt upp rutiner som gör att vi kan hantera i princip vilken form av pianoflytt eller tungt lyft som helst. Kombinationen av muskelkraft, rätt teknik och rätt utrustning (bland annat bärselar), gör att flytten sker utan skador på vare sig det som flyttas eller på golv/inredning. När du anlitar oss slipper du ta risken att drabbas av dyra reparationer eller ryggskott.

Våra flyttgubbar har varit med länge i branschen och vet exakt hur saker och ting ska transporteras på bästa sätt. Vi är experter på pianoflytt Göteborg och kan hantera ditt piano med största omsorg, oavsett hur gammalt eller nytt det är.

Vi erbjuder kostnadsfria offerter och vi garanterar att du kommer att bli nöjd med vårt arbete. Vi strävar alltid efter att uppfylla och överträffa dina förväntningar i Göteborg och i hela Sverige när det gäller pianoflyttning . Våra priser är konkurrenskraftiga och vi arbetar snabbt, så du behöver inte vänta länge.

Antalet pianon och flyglar som vi flyttar ökar varje år, och våra rutiner förfinas ständigt så att du kan vara säker på att du får bästa möjliga service för dina pengar. Vi är inte nöjda förrän du är det, vilket innebär att om det är något ovanligt eller komplicerat med flyttprocessen kommer vi att sköta det åt dig.

Vi har allt som behövs för att flytta ditt piano, så du behöver inte oroa dig för logistiken i processen. Allt som återstår för dig är att välja en tid och dag som passar dig bäst och informera oss om vart pianot ska ta vägen. Vi ger dig också råd om det bästa sättet att packa pianot innan vi flyttar det, så att det inte skadas under transporten. 

Kontakta oss när något tungt ska flyttas

Vi är ett tryggt val för flytt av tungt gods. Det finns ingen anledning att ta några risker när vi kan sköta arbetet tryggt och säkert. Skulle till exempel ett piano eller en flygel tappas i golvet, innebär det ofta dyra kostnader. Att slå i dyrbara möbler eller att på annat sätt skada inredningen ger också väldigt negativa konsekvenser. 

Hos Cityflytt erbjuder vi en prisvärd lösning som gör att du kan slappna av och luta dig tillbaka medan arbetet utförs enligt beprövade metoder. Utnyttja vår tjänst när du vill att en expert på området ska ge dig en skadefri flytt till ett förmånligt pris.

Vi garanterar vårt arbete till 100 % för pianoflytt Göteborg och andra flyttar. 

Cityflytt har sitt huvudkontor i Göteborg, men vi kan sköta flyttar i hela Sverige. Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig med din nästa flytt till ett överkomligt pris! Anlita oss om du vill göra flytten själv

Om du behöver en hjälpande hand med en pianoflytt i Göteborg kan vi också ge dig den. Våra flyttare transporterar dina varor åt dig och placerar dem i de rum du väljer. Vi erbjuder både timpris och fast pris per kubikmeter (m3). Båda alternativen är perfekta för dem som behöver en hjälpande hand men inte har tid eller erfarenhet att göra allt själva. Anlita oss om du vill spara pengar på pianoflytt i Göteborg.

Vi är experter på att flytta pianon och flyglar i Göteborg med omnejd men vi kan också göra det var som helst i Sverige. Vår tjänst är professionell och garanterar att instrumentet inte skadas och att risken för skador för våra flyttare är minimal.

Kontakta oss för din pianoflytt i Göteborg idag!

Cityflytt Logo
Behöver du hjälp?
Du kan alltid ringa oss på 031-271640

Mån-fre: 08.00–18.00 | Lör–sön: 10.00–15.00