Tunga lyft och pianoflytt Göteborg

Har du en tung flygel eller annat tungt gods som behöver flyttas?
Vi hjälper dig!

Vi hjälper dig med tung pianoflytt i Göteborg

Ibland uppstår behovet att flytta tungt gods som pianon och flyglar, kassaskåp, maskiner och dylikt. Tunga lyft är svåra att klara på egen hand, eftersom det måste göras på ett säkert sätt för att inte riskera skador på antingen godset eller de som agerar som bärare. 

Cityflytt har lång erfarenhet av pianoflyttar i Göteborg och andra tunga lyft. Vi har både den personal och den utrustning som krävs för att arbetet ska gå smidigt, även när det handlar om många trappor och riktigt otympliga saker som ska transporteras. Cityflytt i Göteborg är experter på att flytta pianon, flyglar och andra tunga lyft. Vi har genomfört mängder med pianoflyttar och har rätt utrustning. 

Priser för tunga lyft och pianoflytt Göteborg

Nedan ser du våra priser för en pianoflytt i Göteborg samt tunga lyft. Vi har marknadens bästa priser på pianoflytt i Göteborg. 

Pianoflytt från: 1500 kr
Tunga lyft från: 1500 kr

Ett svart piano inför en pianoflytt

Tunga lyft Göteborg - vi klarar allt

Genom åren har vår flyttfirma i Göteborg byggt upp rutiner som gör att vi kan hantera i princip vilken form av pianoflytt eller tungt lyft som helst. Kombinationen av muskelkraft, rätt teknik och rätt utrustning, gör att flytten sker utan skador på vare sig det som flyttas eller på golv/inredning. När du anlitar oss slipper du ta risken att drabbas av dyra reparationer eller ryggskott.

Vi är experter på pianoflytt Göteborg och kan hantera ditt piano med största omsorg, oavsett hur gammalt eller nytt det är.

Kvalitet och tillförlitlighet med Cityflytt i Göteborg

Vi är ett tryggt val för flytt av tungt gods. Det finns ingen anledning att ta några risker när vi kan sköta arbetet tryggt och säkert. Skulle till exempel ett piano eller en flygel tappas i golvet, innebär det ofta dyra kostnader. Att slå i dyrbara möbler eller att på annat sätt skada inredningen ger också väldigt negativa konsekvenser. 

På Cityflytt strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vårt team av flyttare är dedikerade till att erbjuda en service av högsta kvalitet, alltid med ett leende. Vår flyttservice som kombinerar erfarenhet, kunskap och professionalism, allt till ett bra pris.

Oavsett om du behöver hjälp med en pianoflytt i Göteborg, ett annat tungt lyft, eller vill ha hjälp med hela flytten, kan du räkna med Cityflytt. Kontakta oss idag för mer information och en kostnadsfri offert inför din flytt.

Säkerhet och trygghet – nyckeln till en lyckad flytt

Säkerhet och trygghet är två aspekter vi på Cityflytt tar på största allvar. Vi följer strikta regler och riktlinjer för att säkerställa att dina tunga lyft och pianoflytt i Göteborg genomförs på ett säkert och professionellt sätt.

Vårt team består av välutbildade och erfarna flyttare som regelbundet får utbildning i de senaste säkerhetsteknikerna och bästa praxis. Vi använder alltid rätt utrustning för att säkerställa att dina tunga lyft, som kassaskåp, pianon och flyglar flyttas på ett säkert och effektivt sätt.

Dessutom följer vi strikta hälsoskydds- och miljöstandarder för att säkerställa att vårt arbete inte bara är säkert för dig och dina ägodelar, men även för våra anställda och miljön.

Kontakta Cityflytt för kostnadsfri offert

Cityflytt har sitt huvudkontor i Göteborg, men vi kan hjälpa dig att flytta i hela Sverige.

Vi erbjuder kostnadsfria offerter och vi garanterar att du kommer att bli nöjd med vårt arbete. Vi strävar alltid efter att uppfylla och överträffa dina förväntningar i Göteborg och i hela Sverige när det gäller pianoflyttning. Våra priser är konkurrenskraftiga och vi arbetar snabbt, så du behöver inte vänta länge. Anlita oss så flyttar vi dina tunga föremål åt dig.

Cityflytt Logo

Behöver du hjälp?
Du kan alltid ringa oss på 031-271640

Mån-fre: 08.00–18.00 | Lör–sön: 10.00–15.00