Privatflytt & bohagsflytt – Göteborg

Vi är erfarna när det kommer till bohagsflyttar och privatflyttar, anlita oss idag!

Vi ordnar bohagsflytten

Att flytta är en stor omställning. Inte sällan innebär det ett späckat schema och en hel del stress. Du kan slappna av, ladda batterierna och komma igång i din nya bostad på ett bra sätt. Vi hjälper i det närmaste dagligen privatpersoner att lyckas med sin privatflytt och har samlat på oss 20 års erfarenhet inom området. Oavsett vilka utmaningar som dyker upp så kan vi hantera dem. Där ingår uppdrag som hantering av ömtåliga föremål, tunga lyft eller långa transportsträckor.

Flyttgubbe i blå klädsel under utförandet av en bohagsflytt - Göteborg.

Privatflytt - vi täcker allt

Om du som kund har speciella önskemål, tar vi självklart hänsyn till dessa. Vi är vana att anpassa oss och kan dessutom erbjuda en rad effektiva och prisvärda tjänster i samband med din bohagsflytt. Din gamla bostad kanske exempelvis behöver en ordentlig flyttstädning. Du kan också välja att magasinera delar av ditt bohag för att kunna förvara det tryggt och säkert under en kortare eller längre tidsperiod. Bra kommunikation och ett glatt humör är två andra viktiga pusselbitar för att privatflytten ska bli en positiv upplevelse.

Beprövade flyttrutiner

Vår personal är välutbildad och har ett tillvägagångssätt som är utformat för att garantera ordning och reda.

  • Dina möbler lastas in och lastas ur enligt ett system som gör att de direkt hamnar där de ska placeras i den nya bostaden.
  • Mindre föremål lastas i flyttkartonger.
  • Uppackningen blir enkel tack vare ett tydligt uppmärkningssystem.

Hos Cityflytt är målet att du som kund alltid ska känna dig 100% trygg när du anlitar oss för att få hjälp med din flytt.

Vi förstår att många möbler och föremål har ett stort affektionsvärde och därmed ska hanteras med motsvarande omtanke och respekt. Därför använder vi oss bland annat av flyttfordon som är utrustade med extra avvägd fjädring vid bohagsflyttar. Vår personal kompromissar aldrig med säkerheten; vi är självklart försäkrade och följer branschens ansvarsbestämmelser.

Varför välja Cityflytt för din bohagsflytt - Göteborg?

Vi är dedikerade till att göra din flyttupplevelse så smidig och stressfri som möjligt. Oavsett om du ska flytta till en ny bostad i Göteborg med omnejd eller behöver hjälp med att packa och flytta ditt bohag, är vi här för att ta hand om allt åt dig.

Erfarenhet och professionalism

Vi har en lång erfarenhet inom branschen och har hjälpt hundratals kunder med sina flyttbehov. Vår erfarna personal är specialiserad på tunga lyft och tar hand om dina möbler och andra ägodelar med den största omsorg och uppmärksamhet. Vi förstår att varje flytt är unik och vi anpassar våra tjänster för att möta dina specifika behov.

Kvalitet och pålitlighet

Vi förstår att din bohagsflytt är en stor och viktig händelse och vi strävar efter att göra processen så smidig och enkel som möjligt för dig. Med vårt team av erfarna flyttproffs kan du lita på att din flytt kommer att utföras med högsta kvalitet och professionalism.

Personlig service

Vi tar oss tid att lyssna på dina behov och önskemål och skräddarsyr våra tjänster för att passa just dig. Vårt mål är att göra din flyttupplevelse så stressfri och bekväm som möjligt och vi arbetar hårt för att överträffa dina förväntningar.

Prisvärdhet

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra tjänster och strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga värde för pengarna. Vi förstår att flyttkostnader kan lägga till extra stress i en redan stressig tid och vi arbetar därför hårt för att hålla vårt pris så lågt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten på vår service.

Kontakta oss idag

Oavsett om du planerar en privatflytt eller bohagsflytt i Göteborg och behöver hjälp med din kommande flytt, är Cityflytt här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för en gratis offert, eller för att få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flytt!

Vanliga frågor och svar

Priserna för vår flyttservice i Göteborg varierar beroende på dina behov och storleken på ditt bohag. Vi erbjuder färdigpaketerade flyttpaket till konkurrenskraftiga priser, så att du endast betalar för den hjälp du behöver. Vi har fasta paketpriser från 2000 kr och upp till 8500 kr. Ifall inget av våra färdiga flyttpaket passar dina behov, eller ifall du hellre vill boka flytthjälp till ett löpande timpris är du välkommen att begära en offert så skräddarsyr vi en lösning som passar dig.

Säker packning är avgörande för att undvika skador under flytten. Använd rätt förpackningsmaterial och se till att lådorna är ordentligt förseglade. Packa tyngre föremål i botten och fyll ut tomma utrymmen för att minimera risken för stötar.

För att hitta en pålitlig flyttfirma, gör research och läs recensioner. Be om rekommendationer från vänner och kontrollera att firman är licensierad och försäkrad. Jämför skriftliga offerter från flera företag för att hitta det bästa alternativet för dina behov och din budget.

Att anlita en flyttfirma för sin bohagsflytt har flera fördelar. Flyttfirmor har erfarenhet och expertis för att genomföra flytten säkert och effektivt. Det sparar tid och energi för dig som kund och ger en smidigare flyttupplevelse. Dessutom erbjuder flyttfirmor säkerhet och försäkringsskydd för dina ägodelar, samt minskar stressen genom att ta hand om alla detaljer. Vill du säkerställa att dina saker förblir hela under flytten kontakta oss på Cityflytt. Med anpassade tjänster kan vi dessutom skräddarsy flytten efter dina behov och önskemål.

Flyttlådor som blivit placerade utanför en villa av Cityflytt flyttfirma i Göteborg
Cityflytt Logo

Behöver du hjälp?
Du kan alltid ringa oss på 031-271640

Mån-fre: 08.00–18.00 | Lör–sön: 10.00–15.00