Flyttstädning – Göteborg

Välutbildad städpersonal – proffs på flyttstädningar

Köp till flyttstäd till flytten för ett förmånligt pris

När det ska flyttstädas är kraven extra höga. Arbetet kommer inte få godkänt av värden och köparen om det inte är väl utfört. Därför blir flyttstädning både tidskrävande och energikrävande, särskilt för de som saknar erfarenhet och rätt utrustning.

En betydligt enklare lösning är att låta oss på Cityflytt ta hand om flyttstädningen. Vi ser till att bostaden eller kontoret blir skinande rent och redo att besiktas. Du får mer tid över till att fokusera på ditt nya hepå själva flytten.

Självklart har vi städgaranti på utfört arbete!

Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning

Mäklarsamfundets rekommendationer

Vi garanterar en fackmannamässig flyttstädning till ett konkurrenskraftigt pris som följer mäklarsamfundets rekommendationer vid flyttstäd.
Garanti

Varför välja Cityflytt för flyttstädning i Göteborg?

Vi specialiserar oss på flyttstädning i Göteborg. Vårt mål är att göra din flytt så smidig som möjligt genom att ta hand om flyttstädningen åt dig. Med våra skräddarsydda städtjänster kan du luta dig tillbaka och slappna av medan vi tar hand om allt från golv till tak. Vi strävar alltid efter perfektion och lämnar ingen yta oupptäckt.

Erfarenhet & expertis

Kundnöjdhet

Rut-avdrag

Med årtionden av erfarenhet inom städbranschen kan du lita på att vårt team av professionella städare levererar resultat av högsta kvalitet. Vi kan hantera alla sorters flyttstädning, oavsett storleken på ditt hem eller företag. 

Förmånliga priser

Våra priser för flyttstädning i Göteborg är konkurrenskraftiga och transparenta. Vi tror på att erbjuda högkvalitativa tjänster till rimliga priser. Priset för din städning beror på faktorer som storlek på bostaden och eventuella tillvalstjänster du väljer.

Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet och vi arbetar hårt för att säkerställa att varje städning utförs till perfektion. Vi är inte nöjda förrän du är det.

Garanti

Vi följer mäklarsamfundets riktliner för garanti på flyttstäd för att säkerställa din fulla tillfredsställelse. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med resultatet, kontakta oss inom angiven tidsram så åtgärdar vi det utan extra kostnad.

Som certifierade RUT-utförare är vi glada att kunna erbjuda dig möjligheten att dra av en del av kostnaden för din flyttstädning. Med RUT-avdraget kan du spara pengar samtidigt som du får den högkvalitativa städning du förtjänar.

Närbild på en hand som rengör en badrumskran under flyttstädning i Göteborg

Vad ingår i vår flyttstädning - Göteborg?

I korthet innebär det en total genomgång av lokalen efter att den tömts på inventarier. Alla ytor dammsugs och rengörs, inklusive mer svåråtkomliga områden. Dessutom ingår en grundlig rengöring av fönster. Varje enskilt rum har även en checklista som städpersonalen utgår från. För att garantera kundnöjdhet så skräddarsyr vi flyttstädningen utifrån dina personliga önskemål.

Flyttpaket med flyttstädning - Göteborg

Att behöva blanda in flera olika företag i samband med en flytt blir ofta besvärligt och dyrt. Hos Cityflytt går det utmärkt att kombinera flyttstäd med våra flyttjänster. Vi erbjuder allt från privatflytt till kontorsflytt, långdistansflytt, magasinering och tunga lyft. Vi anpassar tjänsten för att säkerställa den perfekta paketlösningen för just dina behov och önskemål.

Din partner för flyttstäd i Göteborg

Ta det första steget mot en stressfri flytt genom att kontakta oss för din flyttstädning i Göteborg idag. Vi är här för att göra hela processen så enkel och smidig som möjligt för dig. Lita på Cityflytt för en professionell och pålitlig städningstjänst som överträffar dina förväntningar varje gång.

Boka din flyttstädning idag!

Så ifall du ska flytta och är i behov av flyttstäd i Göteborg, eller om du vill ha mer information om vår flyttstädning eller våra övriga flyttjänster, tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder kostnadsfri offert och svarar på din förfrågan inom 24 timmar. Läs mer om alla våra flyttjänster här.

Vanliga frågor och svar

Priset för flyttstädning i Göteborg varierar beroende på faktorer som storlek på bostaden och eventuella tillvalstjänster. Vi erbjuder konkurrenskraftiga och transparenta priser för att säkerställa att du får valuta för pengarna. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och vi skräddarsyr ett pris som passar dina behov och budget.

Tiden som krävs för flyttstädning kan variera beroende på storleken och skicket på bostaden. Vårt erfarna team av städare arbetar effektivt för att säkerställa att städningen utförs på ett noggrant och effektivt sätt, så att du kan återgå till din vardag så snart som möjligt.

En flyttstädning bör inkludera en grundlig rengöring av hela bostaden. Detta innebär dammsugning och moppning av golv, rengöring av alla ytor, inklusive kök och badrum, samt in- och utvändig rengöring av kyl och frys, skåp, lådor, tvättmaskin och torktumlare. Fönsterputsning och rengöring av eventuella inglasade balkonger ingår också. Kort sagt, allt som behövs för att lämna bostaden i ett skinande rent skick och redo för nästa boende.

Flyttstädning ska vara mycket noggrann. Alla ytor ska vara fria från smuts och damm, kök och badrum ska vara skinande rena och alla vitvaror, skåp och lådor ska vara rengjorda in- och utvändigt. Fönster ska putsas och om det finns en inglasad balkong ska även den städas. Målet är att bostaden ska vara i perfekt skick för nästa boende.

Ja, det är möjligt att göra flyttstädning själv. Dock kräver det mycket tid och ansträngning och det är viktigt att städningen är tillräckligt noggrann för att klara en inspektion. Många väljer att ta in en professionell städfirma för att säkerställa att städningen uppfyller alla krav och för att spara tid och minimera den stress som en flytt ofta innebär.

Det finns ingen specifik lag som kräver flyttstädning, men det är ofta ett krav i hyreskontrakt och vid försäljning av bostäder. Om bostaden inte är tillräckligt städad kan du bli skyldig att betala för städning eller riskera att förlora en del av din deposition. Därför är det viktigt att se till att städningen är noggrant utförd.

Om flyttstädningen inte är tillräckligt bra, kan du bli ombedd att åtgärda bristerna eller betala för ytterligare städning. I värsta fall kan du förlora en del av din deposition om du hyr bostaden. Många professionella städfirmor, som Cityflytt, erbjuder en nöjd-kund-garanti, vilket innebär att de kommer tillbaka och rättar till eventuella problem utan extra kostnad, för att säkerställa att du är helt nöjd med städningen.

Cityflytt är en av de bästa städfirmorna i Göteborg när det gäller flyttstädning. Med många nöjda kunder och en stark nöjd-kund-garanti, kan du vara säker på att Cityflytt levererar högkvalitativa städtjänster. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och använder miljövänliga produkter, vilket gör oss till ett pålitligt och hållbart val för din flyttstädning.

Närbild på golvmopp mot ett golv
Cityflytt Logo

Behöver du hjälp?
Du kan alltid ringa oss på 031-271640

Mån-fre: 08.00–18.00 | Lör–sön: 10.00–15.00