Magasinering Göteborg

Vi erbjuder prisvärd magasinering i säkra och trygga lokaler beläget i Göteborg.

Din trygga magasinering i Göteborg

När du behöver magasinering i Göteborg är Cityflytt det självklara valet. Vi erbjuder en rad olika förvaringslösningar för allt från möbler till personliga tillhörigheter och mycket mer. Oavsett om du flyttar, renoverar eller helt enkelt behöver mer utrymme hemma, kan vi erbjuda dig säkra och trygga förråd samt hjälp med magasinering. Vårt magasin ligger i Göteborg, men vi kan även assistera med att flytta saker från andra orter.

Hyra förråd och magasinering i Göteborg – enkelt och smidigt

Att hyra förråd i Göteborg har aldrig varit enklare än med Cityflytt. Vi erbjuder många olika förrådsstorlekar, så att du kan hitta den lösning som passar dina behov bäst. Våra anläggningar är säkra och skyddade mot både skadedjur och inbrott. Skulle du behöva komma åt någonting under magasinerings-perioden, så är det bara att höra av dig till oss för att boka en tid så hjälper vi dig direkt.

Priser och försäkring

Våra priser för magasinering i Göteborg är konkurrenskraftiga, och vi erbjuder även försäkring för dina ägodelar under tiden du magasinerar hos oss. Du kan vara säker på att dina saker är i trygga händer när du väljer Cityflytt. Fyll i vårt offertformulär med efterfrågad information så återkommer vi med pris och tillgång för förråd samt flytt om det också önskas.

Flexibel hyra och förvaring

Behöver du förvara dina saker i ett par månader eller kanske ännu längre? Inga problem! Vi erbjuder flexibla hyresavtal för magasinering i Göteborg, så att du kan hyra så länge du behöver. Hos oss hittar du alltid den magasinering och förvaringslösning som passar dina behov bäst, oavsett om det handlar om att förvara möbler, personliga tillhörigheter eller företagsinventarier. Vi strävar efter att erbjuda anpassningsbara lösningar som möter våra kunders unika krav, och vår erfarna personal står redo att hjälpa dig hitta den perfekta lösningen för just dina förvaringsbehov.

Flyttlådor lagrade med magasinering i ett magasin

Flytthjälp och andra tjänster

Cityflytt är mer än bara magasinering i Göteborg. Vi hjälper dig även med flytt till och från förrådet, packning och annat som underlättar för dig när du behöver flytta eller magasinera dina saker. Vår personal är erfaren och följer våra rutiner som säkerställer att lastningen alltid sker på ett effektivt och säkert sätt. Vi ser till att hela processen går smidigt och enkelt, från början till slut.

Magasinering för både företag och privatpersoner

Vi erbjuder magasinering i Göteborg för både företag och privatpersoner. Oavsett om du behöver förvara kontorsmöbler, lagerinventarier eller personliga tillhörigheter, har vi lösningar som passar alla. Våra anläggningar är utformade för att säkert förvara både möbler och andra värdefulla ägodelar.

Förvaring för dina möbler och bohag

När du behöver magasinera möbler och bohag i Göteborg, kan du lita på att Cityflytt tar hand om dina saker på bästa möjliga sätt. Våra förråd är utrustade med ventilation och klimatkontroll för att säkerställa att dina möbler och bohag förblir i perfekt skick under hela förvaringstiden. Vi ser till att dina saker är skyddade mot fukt, damm och skadedjur, så att du kan känna dig trygg med att dina värdefulla tillhörigheter är i goda händer.

Betala inte för mer än nödvändigt

Oavsett om du bor i en liten lägenhet eller i ett stort hus, har Cityflytt lösning som passar dig. Vi har allt från små förråd för några få saker, till stora utrymmen där du kan förvara hela ditt bohag.

På förhand är det ofta svårt att veta exakt hur mycket utrymme man behöver, men vi brukar kunna ge viss vägledning tack vare vår långa erfarenhet av magasinering. Du har möjlighet att spara pengar när du enbart betalar för den storlek som du faktiskt behöver. Särskilt stor blir skillnaden om tanken är mer långvarig förvaring. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dina behov och din budget.

Boka din magasinering med Cityflytt

När du har bestämt dig för att magasinera dina saker hos Cityflytt och det finns plats tillgänglig, kan du enkelt boka din magasinering i Göteborg via vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt. Vi finns här för att hjälpa dig och svara på alla dina frågor om magasinering och förvaring.

Trygg magasinering med larmade lokaler

Säkerhet är av största vikt hos Cityflytt, och därför förlitar vi oss på larmade utrymmen som övervakas av professionella vaktbolag. Dessutom inkluderar vi en grundförsäkring, vilket innebär att du alltid kan känna dig trygg när du magasinerar hos oss. Oavsett vad du väljer att förvara, kommer det att vara skyddat mot insyn och damm. Våra noggrant utformade rutiner, specialdesignade förvaringsboxar och märkningssystem säkerställer att det alltid råder ordning och reda i magasinet. Det finns ingen risk att någonting blandas ihop eller försvinner. Dessutom är lokalerna uppvärmda för att skydda känsliga inventarier och möbler från eventuella skador.

Vanliga frågor och svar

Priset för magasinering av möbler varierar beroende på storleken på förrådet du behöver samt hur länge du vill magasinera. Kontakta oss för mer information om priser och erbjudanden av förråd.

Kostnaden för att hyra ett förråd i Göteborg beror på förrådets storlek och hur länge du vill hyra det. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och flexibla hyresavtal för att passa dina behov. Kontakta oss för mer information om priser och tillgänglighet.

Magasinering innebär att förvara saker i ett förråd eller annat utrymme, vanligtvis för en längre period. Det kan vara användbart när du flyttar, renoverar eller om du helt enkelt behöver mer plats hemma. Magasinering innebär att dina saker är säkert förvarade och skyddade mot skador och stöld.

Storleken på förrådet för magasinering beror på hur mycket du behöver förvara och vilka storlekar som finns tillgängliga. Hos Cityflytt erbjuder vi en rad olika förrådsstorlekar för att passa alla behov och budgetar. Kontakta oss för att diskutera vilket förråd som passar bäst för dina förvaringsbehov.

Cityflytt Logo

Behöver du hjälp?
Du kan alltid ringa oss på 031-271640

Mån-fre: 08.00–18.00 | Lör–sön: 10.00–15.00