Företagsflytt/kontorsflytt i Göteborg

Vi är erfarna när det kommer till företagsflyttar och kontorsflyttar, anlita oss idag!

Dags att flytta företaget?

När ett företag ska flytta är de logistiska kraven extra höga. Om flytten sker snabbt och effektivt går det att spara pengar, medan fördröjningar och onödiga avbrott i verksamheten istället leder till att kostnaderna skenar iväg. Detta är vi väl medvetna om på Cityflytt. Vi har tagit fram en tjänst för kontorsflytt som är både flexibel och prisvärd.

Ett kontor som förberedit sig inför en kontorsflytt

Vi erbjuder kontorsflytt även under helger

En lyckad kontorsflytt handlar mycket om att lyssna på kundens önskemål och krav. Ofta får vi förfrågan att utföra företagsflyttar på helger eller obekväma tider. Det är inga problem, eftersom vi inser att de flesta företag inte gärna vill stå med en halvfärdig flytt när verksamheten ska dra igång igen. Risken finns att detta kostar mer än själva flytten och av den anledningen är vi lyhörda och extremt flexibla. Ett vanligt alternativ när ett företag flyttar är till exempel torsdag till söndag eller någon liknande kombination av dagar, men endast våra kunder vet vad som är mest lämpligt i deras unika flyttsituation.

Gratis besiktning och vägledning

För att kunna planera flytten optimalt, är det viktigt att vi kan skapa oss en översiktlig bild av omfattningen. Det hjälper oss samtidigt att kostnadsberäkna arbetet och lämna en offert. Genom åren har vi på Cityflytt genomfört många små och stora företagsflyttar. Erfarenheten hjälper oss att ge våra kunder vägledning och se till att projektet går som på räls. Även för prissättningen gör vår erfarenhet att vi kan vara mer träffsäkra. Bästa lösningen brukar vara att välja en kombination av fast pris och löpande fakturering.

Erfaren personal som kan hantera alla problem

I samband med en företagsflytt är det inte ovanligt med tunga lyft av arkivskåp/kassaskåp, kontorsmaskiner och mycket annat. Ibland behövs också mer omfattande hjälp med packning/uppackning och möbelmontering. Ni kan själva bestämma vilken typ av servicegrad som ni är intresserade av. Det gör att mer energi kan läggas på verksamheten, medan kontorsflytten är i våra trygga händer.

Cityflytt Logo

Behöver du hjälp?
Du kan alltid ringa oss på 031-271640

Mån-fre: 08.00–18.00 | Lör–sön: 10.00–15.00