Flyttfirma Borås

Välkommen till Cityflytt, din professionella och pålitliga flyttfirma i Borås. Vi erbjuder flytthjälp både för privatpersoner och företag.

Din flyttfirma i Borås

Behöver du flytthjälp i Borås? Cityflytt erbjuder omfattande tjänster för att underlätta din flytt. Med vår gedigna erfarenhet och kunniga personal, ser vi till att din flytt blir så smidig och stressfri som möjligt. Låt oss ta hand om din flytt i Borås och upplev en bekymmersfri övergång till ditt nya hem eller kontor. Vi tar hand om allt från packning till transport, så att du kan fokusera på ditt nya hem. Våra erfarna flyttare garanterar en säker och effektiv flytt. När du anlitar oss får du inte bara professionell flytthjälp i Borås utan också en personlig och flexibel service som anpassas efter dina behov.

Cityflytt är en ledande flyttfirma i Göteborg med många års erfarenhet inom branschen. Vi erbjuder även våra flyttjänster i Borås och strävar alltid efter att erbjuda våra kunder de bästa flyttjänsterna, anpassade efter dina unika behov. Oavsett om du behöver hjälp med en liten flytt eller en större bohagsflytt, står vi redo att assistera dig. Vår flyttfirma är känd för sin pålitlighet och höga kvalitet på utförda tjänster.

Kontakta Cityflytt för flytthjälå i Borås

Våra flyttjänster i Borås

Cityflytt är en heltäckande flyttfirma och erbjuder hjälp med alla sorters flyttar. Från vanlig privatflytt till långdistansflytt och magasinering.

Bohagsflytt/privatflytt

Cityflytt specialiserar sig på bohagsflytt och privatflytt i Borås. Vi tar hand om hela processen från början till slut, inklusive packning, transport och uppackning. Våra professionella flyttare behandlar dina ägodelar med största omsorg, så att du kan känna dig trygg genom hela flytten. Oavsett om du flyttar inom Borås eller till en annan stad, kan du lita på oss för en smidig och säker flytt.

Kontors-/företagsflytt

Behöver ditt företag flytta till nya lokaler? Vi erbjuder effektiv kontorsflytt och företagsflytt i Borås. Vi förstår vikten av minimal störning i din verksamhet och arbetar snabbt och säkert för att flytta ditt kontor med minimal påverkan på din dagliga drift. Vår erfarenhet inom företagsflytt gör oss till det bästa valet för företag som vill ha en snabb och problemfri flytt.

Tunga lyft

Cityflytt har den expertis och utrustning som krävs för att hantera tunga lyft. Oavsett om det handlar om att flytta ett piano, kassaskåp eller andra tunga möbler, kan du lita på oss för en säker och effektiv hantering. Våra specialutbildade flyttare är experter på att hantera tunga och skrymmande föremål på ett säkert sätt.

Långdistansflytt

Planerar du att flytta längre bort? Vi erbjuder långdistansflytt som täcker hela Sverige. Vårt team ser till att dina ägodelar transporteras säkert och effektivt, oavsett hur långt du ska flytta. Med vår långdistansflytt kan du känna dig trygg med att dina ägodelar är i goda händer under hela resan.

Flyttstädning

För att underlätta din flytt erbjuder vi även flyttstädning. Våra professionella städare ser till att din gamla bostad lämnas i perfekt skick, redo för nästa boende. Detta sparar dig tid och energi, så att du kan fokusera på ditt nya hem. Med vår flyttstädning kan du vara säker på att din gamla bostad uppfyller alla krav för överlämning till nya ägare eller hyresgäster.

Flyttpaket med bra pris

Om du behöver flytthjälp erbjuder vi färdigpaketerade flyttpaket till konkurrenskraftiga priser. Betala endast för den hjälp du behöver! Om du inte hittar ett paket som passar, begär då en offert via knappen nedan.
Flyttpaket

Varför välja Cityflytt?

När du väljer Cityflytt kan du känna dig trygg med att din flytt är i säkra händer. Vi tar hand om dina ägodelar med största omsorg och ser till att de transporteras säkert till din nya adress. Vår erfarenhet och professionalism gör oss till ett pålitligt val för din flytt i Borås. Vi garanterar att din flytt blir en positiv upplevelse från början till slut.

Smidiga flyttjänster

Hos Cityflytt erbjuder vi smidiga flyttjänster som gör din flytt i Borås så enkel som möjligt. Vårt erfarna team tar hand om alla detaljer, från packning till transport och uppackning. Oavsett om du flyttar inom Borås eller längre bort, ser vi till att din flytt går smidigt och snabbt. Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov för att säkerställa en så problemfri flytt som möjligt.

RUT avdrag

När du anlitar vår flyttfirma i Borås kan du dra nytta av RUT-avdraget. Detta innebär att du får en betydande rabatt på arbetskostnaden för flytten. Kontakta oss för mer information om hur RUT-avdraget kan hjälpa dig att spara pengar. Med RUT-avdraget blir din flytt inte bara smidig utan också kostnadseffektiv. Vi hjälper dig gärna att förstå hur du kan använda RUT-avdraget för att göra din flytt ännu mer prisvärd.

Packning och uppackning

Låt oss ta hand om packningen inför din flytt. Vi erbjuder professionell packning och uppackning, så att du slipper stressa över detta. Våra flyttare ser till att dina ägodelar transporteras snabbt & säkert. Vi ser till att allt är väl förberett inför flytten, vilket gör att du kan känna dig trygg och säker genom hela processen.

Prisvärda flyttlösningar

Vi förstår att priset är en viktig faktor när du väljer en flyttfirma. Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser på alla våra flyttjänster. Kontakta oss för en offert och upptäck hur prisvärd din flytt med Cityflytt kan bli. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa flyttjänster till ett pris som passar din budget.

Personlig service

Vi strävar efter att erbjuda en personlig och flexibel service som anpassas efter dina specifika behov. Våra trevliga och professionella flyttare är alltid redo att hjälpa till och svara på dina frågor. Vi vill att du ska känna dig trygg och nöjd med din flytt. Vårt mål är att göra din flytt så smidig och bekväm som möjligt genom att erbjuda en skräddarsydd tjänst som passar just dig.

flyttlador cityflytt boras

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig med alla dina flyttbehov i Stockholm. Vi ser fram emot att göra din flyttupplevelse till en positiv och minnesvärd erfarenhet. Välj Cityflytt för en bekymmersfri och professionell flyttservice i huvudstaden!

Vanliga frågor och svar

Priset för att anlita en flyttfirma i Borås varierar beroende på flera faktorer som flyttens omfattning, avstånd och specifika tjänster du behöver. Generellt sett kan priserna variera, men vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga och transparenta priser. Kontakta oss för en skräddarsydd offert baserat på dina unika behov, så att du kan få en klar bild av vad din flytt kommer att kosta.

Vi rekommenderar att du bokar din flyttfirma i Borås så tidigt som möjligt för att säkerställa att det finns tillgänglig personal för den önskade tidpunkten. Vanligtvis räcker det med att boka med ett par veckors framförhållning men för att garantera att det finns tillgänglig personal på önskad dag rekommenderar vi att du bokar så tidigt som möjligt.

För att hitta en bra flyttfirma i Borås, se till att läsa recensioner och be om rekommendationer från vänner och familj. Kontrollera också att företaget har giltiga försäkringar och erbjuder en tydlig prisstruktur. Vi på Cityflytt är stolta över våra positiva kundomdömen och vår dedikation till kvalitet och service. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och leverera en flyttjänst av högsta kvalitet.

Flyttlådor som blivit placerade utanför en villa av Cityflytt flyttfirma i Göteborg

Läs våra packråd inför din flytt

Följ våra packråd för att förbereda dig inför din flytt. Lär dig hur du undviker vanliga misstag och få tips om hur du packar kartonger på bästa sätt för att skydda dina saker.
Tveka inte att ställa frågor, och kom ihåg att packningen ofta tar längre tid än vad man tror.
Läs våra packtips

Information om RUT-avdraget

skatteverket rut avdrag
Sedan 2016 omfattas bohagsflytt och flyttstädning av RUT-avdraget för hushållsnära tjänster. För att kunna ta del av skatteavdraget måste man vara bosatt i Sverige eller betala skatt för minst 90% av sin totala inkomst i Sverige.
Den som ansöker behöver även ha fyllt 18 år innan beskattningsårets utgång. En annan förutsättning är att flytten utförs i sökandens bostad.
Läs mer på skatteverket.se

Flyttfirman som följer de höga kraven inom flyttbranschen

Bohag 2010 - Sveriges Åkeriföretag

Bohag 2010

Vi följer de allmänna flyttbestämmelserna för konsumenter.

Kontor 20023 - Svenska Åkeriförbundet

Kontor 2003

Vi följer de allmänna bestämmelserna för flyttning av kontorsinventarier.

Yrkestrafiktillstånd - Transportstyrelsen

Yrkestrafiktillstånd

Vi uppfyller kraven för yrkestrafiktillstånd.

Cityflytt Logo

Behöver du hjälp?
Du kan alltid ringa oss på 031-271640

Mån-fre: 08.00–18.00 | Lör–sön: 10.00–15.00