Pianoflytt & tunga lyft i Göteborg

Behöver du hjälp? - Ring 031 - 80 00 80

Våra flyttpaket

Är du i behov av en pianoflytt eller ett kassaskåp inom Göteborg med omnejd? Du kan vara lugn, vi hjälper dig. Vi har utrustning, erfarenhet och personal för att utföra alla typer av tunga lyft.

En pianoflytt kräver erfarenhet & verktyg

Vi utför pianoflytt och kassaskåpsflytt i alla dess storlekar. Detta är flytttjänster vi utför hela tiden så för oss spelar inte roll hur stort ditt piano eller kassaskåp är, vi hjälper dig.

Vågar du ta risken? Att göra tunga lyft är inget vi råder någon att göra privat då det är viktigt att ha den rätta tekniken och verktygen för att inte bli skadad när man lyfter. Våra flyttgubbar har varit med i branschen länge och är starka och vet hur man lyfter på ett bra sätt.

Ring oss för pianoflytt i Göteborg

Vissa pianon, badkar eller vad det nu än är, väger väldigt mycket och har otympliga former men vår erfarenhet och våra verktyg går din tungflytt som på räls. Inga ryggskott och inga skador på andra möbler i ditt bohag.

Det kan kosta en dyrt att tappa ett piano i golvet och efter det behöver man dessutom stämma om det hos en pianostämmare. Slå oss en signal så ger vi dig ett fast pris på din pianoflytt i Göteborg direkt!

Pianoflytt & tunga lyft