Vår flyttfirma levererar flyttjänster i hela Sverige med Göteborg som bas
  • Cityflytt | Slottsskogsgatan 42, 414 53 Göteborg | Telefon: 031-80 00 80

Kontorsflytt & företagsflytt i Göteborg

Vi hjälper er med kontorsflyttar även på helger!

Ring 031 - 80 00 80 Våra flyttpaket

När ett företag ska flytta är de logistiska kraven extra höga. Om flytten sker snabbt och effektivt går det att spara pengar, medan fördröjningar och onödiga avbrott i verksamheten istället leder till att kostnaderna skenar iväg. Detta är vi väl medvetna om på Cityflytt. Vi har tagit fram en tjänst för kontorsflytt som är både flexibel och prisvärd.

Gratis besiktning och vägledning

För att kunna planera flytten optimalt, är det viktigt att vi kan skapa oss en översiktlig bild av omfattningen. Det hjälper oss samtidigt att kostnadsberäkna arbetet och lämna en offert. Genom åren har vi på Cityflytt genomfört många små och stora företagsflyttar. Erfarenheten hjälper oss att ge våra kunder vägledning och se till att projektet går som på räls. Även för prissättningen gör vår erfarenhet att vi kan vara mer träffsäkra. Bästa lösningen brukar vara att välja en kombination av fast pris och löpande fakturering.

Tjänsten är anpassningsbar utifrån era förutsättningar

En lyckad kontorsflytt handlar mycket om att lyssna på kundens önskemål och krav. Ofta får vi förfrågan att utföra företagsflyttar på helger eller obekväma tider. Det är inga problem, eftersom vi inser att de flesta företag inte gärna vill stå med en halvfärdig flytt när verksamheten ska dra igång igen. Risken finns att detta kostar mer än själva flytten och av den anledningen är vi lyhörda och extremt flexibla. Ett vanligt alternativ när ett företag flyttar är till exempel torsdag till söndag eller någon liknande kombination av dagar, men endast våra kunder vet vad som är mest lämpligt i deras unika flyttsituation.

Kontorsflytt & företagsflytt

Erfaren personal som kan hantera alla typer av problem

I samband med en företagsflytt är det inte ovanligt med tunga lyft av arkivskåp/kassaskåp, kontorsmaskiner och mycket annat. Ibland behövs också mer omfattande hjälp med packning/uppackning och möbelmontering. Ni kan själva bestämma vilken typ av servicegrad som ni är intresserade av. Det gör att mer energi kan läggas på verksamheten, medan kontorsflytten är i våra trygga händer.

Vi följer alla grundläggande krav för flyttbranschen

Bohag 2010

Bohag 2010 – Allmänna flyttbestämmelser för konsument

Vi följer de allmänna flyttbestämmelserna för konsumenter.

Kontor 2003

Kontor 2003 – Allmänna bestämmelser för flyttning av kontorsinventarier

Vi följer de allmänna bestämmelserna för flyttning av kontorsinventarier.

Yrkestrafiktillstånd

Kraven för yrkestrafiktillstånd

Vi följer kraven för yrkestrafiktillstånd.