Vår flyttfirma levererar flyttjänster i hela Sverige med Göteborg som bas
  • Cityflytt | Slottsskogsgatan 42, 414 53 Göteborg | Telefon: 031-80 00 80

Flyttpaket med flyttstädning i Göteborg

Välutbildad städpersonal - proffs på flyttstädningar

Ring 031 - 80 00 80 Våra flyttpaket

När det ska flyttstädas är kraven extra höga. Arbetet kommer inte få godkänt av värden och köparen om det inte är korrekt genomfört. Därför blir flyttstädning både tidskrävande och energikrävande, särskilt för de som saknar erfarenhet och rätt utrustning. En betydligt enklare lösning är att låta oss på Cityflytt ta hand om flyttstädningen. Vi ser till att bostaden eller kontoret blir skinande rent och redo att besiktas. Du får mer tid över att fokusera på själva flytten.

Flyttpaket med professionell flyttstädning

Att behöva blanda in flera olika företag i samband med en flytt blir ofta besvärligt och dyrt. På Cityflytt kan vi hjälpa dig att flytta, men också med praktiska kringtjänster som flyttstädning och magasinering. Vi kan göra anpassningar och se till att du får den perfekta paketlösningen för just dina behov och önskemål. Om du anlitar oss slipper du oroa dig. Städningen blir garanterat ordentligt utförd. Vi har mycket lång erfarenhet av flyttstädning i Göteborg med omnejd och ser alltid till att våra kunder blir nöjda.

Vad ingår i vår flyttstädning?

I korthet innebär det en total genomgång av lokalen efter att den tömts på inventarier. Alla ytor dammsugs och rengörs, inklusive mer svåråtkomliga områden. Dessutom ingår en grundlig rengöring av fönster. I övrigt har varje enskilt rum en checklista som städpersonalen utgår från. Kostnaden för en flyttstädning beror på hur lång tid den tar, vilket i sin tur beror på storleken. Vi brukar kunna göra en ungefärlig uppskattning av tidsåtgången. Tänk även på att du kan använda dig av RUT-avdraget för städtjänster.

Vår städpersonal

Cityflytts erfarna städpersonal är välutbildad och vet hur man utför en fackmannamässig flyttstädning. De arbetar noggrant och målmedvetet för att säkerställa ett bra resultat. I största möjliga mån används miljövänliga rengöringsmedel.

Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av vår tjänst för flyttstädning eller vår tjänst för magasinering. Vi kan svara på frågor och ge en gratis offert!

Flyttstädning