Vår flyttfirma levererar flyttjänster i hela Sverige med Göteborg som bas
  • Cityflytt | Slottsskogsgatan 42, 414 53 Göteborg | Telefon: 031-80 00 80

Bohagsflytt (Privatflytt) i Göteborg

Vi ser till att din bohagsflytt går smidigt till

Ring 031 - 80 00 80 Våra flyttpaket

Att flytta är en stor omställning. Inte sällan innebär det ett späckat schema och en hel del stress. Du kan slappna av, ladda batterierna och komma igång i din nya bostad på ett bra sätt. Vi hjälper i det närmaste dagligen privatpersoner att lyckas med sin privatflytt och har samlat på oss 20 års erfarenhet inom området. Oavsett vilka utmaningar som dyker upp så kan vi hantera dem. Där ingår uppdrag som hantering av ömtåliga föremål, tunga lyft eller långa transportsträckor.

Beprövade flyttrutiner

Vår personal är välutbildad och har ett tillvägagångssätt som är utformat för att garantera ordning och reda.

  1. Dina möbler lastas in och lastas ur enligt ett system som gör att de direkt hamnar där de ska placeras i den nya bostaden.
  2. Mindre föremål lastas i flyttkartonger.
  3. Uppackningen blir enkel tack vare ett tydligt uppmärkningssystem.

Hos Cityflytt är målet att du som kund alltid ska känna dig 100% trygg när du anlitar oss för att få hjälp med din flytt. Vi förstår att många möbler och föremål har ett stort affektionsvärde och därmed ska hanteras med motsvarande omtanke och respekt. Därför använder vi oss bland annat av flyttfordon som är utrustade med extra avvägd fjädring vid bohagsflyttar. Vår personal kompromissar aldrig med säkerheten; vi är självklart försäkrade och följer branschens ansvarsbestämmelser.

Privatflytt med allt du behöver

Om du som kund har speciella önskemål, tar vi självklart hänsyn till dessa. Vi är vana att anpassa oss och kan dessutom erbjuda en rad effektiva och prisvärda tjänster i samband med din bohagsflytt. Din gamla bostad kanske exempelvis behöver en ordentlig flyttstädning. Du kan också välja att magasinera delar av ditt bohag för att kunna förvara det tryggt och säkert under en kortare eller längre tidsperiod. Bra kommunikation och ett glatt humör är två andra viktiga pusselbitar för att privatflytten ska bli en positiv upplevelse. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Man i blå flyttkläder utför en bohagsflytt

Vi följer alla grundläggande krav för flyttbranschen

Bohag 2010

Bohag 2010 – Allmänna flyttbestämmelser för konsument

Vi följer de allmänna flyttbestämmelserna för konsumenter.

Kontor 2003

Kontor 2003 – Allmänna bestämmelser för flyttning av kontorsinventarier

Vi följer de allmänna bestämmelserna för flyttning av kontorsinventarier.

Yrkestrafiktillstånd

Kraven för yrkestrafiktillstånd

Vi följer kraven för yrkestrafiktillstånd.

Information om RUT

Skatteverket Rutavdrag

Bohagsflytt och flyttstäd är sedan hösten 2016 en av de hushållsnära tjänster som omfattas av RUT. Rutavdraget är ett skatteavdrag som du kan läsa mer om på skatteverkets sida.