Behöver du flytthjälp i Göteborg?

Ring 031 - 80 00 80
Meny

Flyttstädning

Har du behov av flyttstädning? Vi hjälper dig med ditt flyttstäd om det önskas! För mer information om lediga tider samt vad det kostar, slå oss en signal så hjälper vi dig!

Flyttpaket

Det kan vara mycket att stå i när man ska flytta och det kan vara skönt med en hjälpande hand från en professionell städfirma. Det är trots allt omständigt och tar en hel del tid och energi att flyttstäda. Det ska göras noggrant och lägenheten ska lämnas tillbaka till hyresvärden för att sedan lämnas till en ny hyresgäst.

Med ROT-avdrag blir det billigt med professionell städning. Vi hjälper dig gärna att sätta ihop ett paket med både flytt och flyttstädning av ditt bohag i Göteborg med omnejd.

Vår Personal

Våra städare är professionella och effektiva vilket kan vara viktigt i fall att du ska byta bostad. Då behövs en fackmannamässig städhjälp så att den nya gästen kan flytta in.

Blir städningen inte korrekt utförd från början så krävs ofta att man kommer tillbaka och städar klart eller så får man hyra in en städfirma även fast man lagt massvis med tid på att städa själv. Det gäller att vara oerhört noggrann och ta hjälp av vänner om det ska gå vägen. Allt detta kan du undvika genom att anlita oss för din flyttstädning i samband med din flytt.

Hem